Bootcamp 2018 Editie herfst, 10 lessen dinsdagavond op sportpark Gieten

Schrijf je nu in voor de bootcamp 2018 editie herfst! Periode september tm oktober 2018 

Loopgroep Gieten organiseert voor de tweede keer dit jaar bootcamp 2018. Op 11 september 2018 start deze 10 lessen durende bootcamp. De bootcamp wordt verzorgd door onze trainer Jan Vreugdenhil en vindt plaatst elke dinsdagavond om 19.30 uur op het verlichte trainingsveld van VV Gieten.

Ben jij herintredende, beginnende of ervaren sporter en wil je op een toegankelijke wijze met een groep andere sporters lekker in de buitenlucht werken aan je conditie?  Schrijf je dan snel in voor Bootcamp 2018, editie herfst. Kijk voor meer informatie op de bijgevoegde flyer. Je bent van harte welkom!

flyer bootcamp 2018 najaar editie

 

Introductie Loopgroep Gieten

Loopgroep Gieten is dé hardloopvereniging van Gieten.

 

Loopgroep Gieten is een gezellige, actieve hardloopvereniging, voor beginnende, ervaren en herintredende hardlopers in de regio in Gieten en omstreken.

De vereniging is in 2011 opgericht en geniet een toenemende belangstelling.  Naast de wekelijkse trainingen worden er verschillende andere activiteiten aangeboden, zoals gezamenlijke duurlopen (ook met andere verenigingen), de organisatie van bootcamptrainingen, het organiseren van De Drie Meren Cross (onderdeel van het Geopark Crosscircuit) en De Zweedse oriënteringsloop. En eventueel meedoen met lokale hardloopwedstrijden!

We trainen ’s winters op verlichte wegen in het dorp en ’s zomers in het Gieterbos (nabij Eexterhalte en/of ’t Nije Hemelriek)

Sportmassage Eext-Gieten

Sportmassage Eext-Gieten, meer info? klik hier

Voedingsadvies Studio-Lijn Gieten

Voedingsadvies, meer info? klik hier

Mededelingen
Hardloop Trainingen

Voor informatie over de training: klik hier

Aanmelden als nieuw lid: klik hier

Bootcamp, algemene informatie en inschrijven

Voor algemene informatie over de Bootcamp: klik hier

 

Bootcamp 2019 voorjaar, start 16 april, aanmelden kan nog: vul het aanmeldformulier in met omschrijving “Bootcamp voorjaar 2019”: klik hier

Bootcamp 2018

Elke dinsdag, vanaf 11 september 2018
Locatie: sportterrein VV Gieten
Trainer: Jan Vreugdenhil

Foto's jaarlijkse duurloop 2017
Geopark Hondsrug Cross Circuit
Een prachtig cross circuit in het Geopark De Hondsrug. Geschikt voor beginnende als ervaren hardlopers. Mooie wedstrijden om je conditie in de wintermaanden te verbeteren. Gewoon lekker mee doen! Noteer de data.
  • Cross Circuit Geopark Hondsrug
  • Facebookpagina Loopgroep Gieten
    Sponsoren