Even voorstellen

Hallo sportievelingen,

 

Nu ik al een tijdje jullie trainer ben, wil ik mij even voorstellen, ik ben Jan Vreugdenhil, gehuwd met Nel, we hebben samen 3 kinderen , een dochter en twee zoons. Zij zijn in hun jeugd erg actief geweest in de sport net zoals hun ouders. Frank doet het op dit moment nog prima in een marathon schaatsploeg, Marijke loopt hard tot 10 km en de jongste Johan werk volledig mee in ons bedrijf en zit sinds het beeindigen van zijn schaatscarriere bij de vrijwillige brandweer in Rolde.
Vanaf mijn 18e jaar geef ik al trainen ,eerst aan een korfbal junioren team en vanaf mijn 34e aan loopgroepen. Tijdens mijn hardloop periode trainde ik erg veel en kon in wedstrijden mooi mee  in mijn leeftijdscategorie PR op 5 km. 16.05, 10 km 33.08 en halve marathon 1.13.10. Sinds we verhuisd zijn van De Lier ,waar we een snijrozenbedrijf onder glas hadden,  naar Drenthe en een nieuw bedrijf opgebouwd hebben is er  van trainen niet veel meer gekomen,  we hebben een tuinplantenkwekerij in Eldersloo met  verkoop aan particulieren in onze tuinhal  voor alles in de tuin , wat maar groeit en bloeit.  Sinds april zijn Nel en ik opgeschoven naar Rolde , zodat onze zoon Johan in de boerderij op Eldersloo zijn intrek kon nemen .
Ik hoop nog een aantal jaren jullie trainer te zijn en wil graag mijn enthousiasme voor het actief bewegen en met name de loopsport aan jullie over te brengen.

 

Groeten,
Jan Vreugdenhil

Mededelingen
Activiteiten

Lustrum 5 jaar LoopgroepGieten, 21 mei (Joytime Grolloo)

Sponsoren
Trainingen
Voor informatie over de training: klik hier
Foto's jaarlijkse duurloop 2017
Geopark Hondsrug Cross Circuit
Een prachtig cross circuit in het Geopark De Hondsrug. Geschikt voor beginnende als ervaren hardlopers. Mooie wedstrijden om je conditie in de wintermaanden te verbeteren. Gewoon lekker mee doen! Noteer de data.
  • Cross Circuit Geopark Hondsrug
  • Facebookpagina Loopgroep Gieten