Jaarlijkse duurloop Loopgroep Gieten, gezellige en sportieve ochtend

Op zondag 10 december vond de jaarlijkse duurloop van de loopgroep plaats. Er was veel belangstelling onder lopers van verschillende loopgroepen uit de regio. Waaronder lopers uit onder meer Assen, Stadskanaal, Gasselte, Eext, Gieten, Haren en Annen. Onder gezonde sportieve enthousiasme werden twee duurlopen, van 10 km en 17 km, gelopen. Na het lopen gezellig bijpraten met een kopje koffie en thee met koek. Een gezonde hap werd aangeboden door Jumbo Abbas in Gieten. We kijken terug op een geslaagde, sportieve en gezellige ochtend!  Voor herhaling vatbaar! Tot volgend jaar!

Wil je ook ´s kennismaken met hardlopen, neem gerust contact op met het secretariaat van de Loopgroep en train vrijblijvend een paar keer mee.

Loopgroep Gieten is een loopgroep voor alle niveaus lopers. Van beginnend hardloper tot ervaren loper, jong en oud. Iedereen is welkom om te werken aan conditie en gezondheid, en gezelligheid!

 

 

   

Introductie Loopgroep Gieten

Loopgroep Gieten is dé hardloopvereniging van Gieten.

 

Loopgroep Gieten is een actieve vereniging, die zich ten doel stelt een mooie en voor iedereen toegankelijke basisfaciliteit te bieden op het gebied van hardlopen en leefstijl; voor beginnende, ervaren en herintredende hardlopers in de regio in Gieten en omstreken.

 

De vereniging is in 2011 opgericht en geniet een toenemende belangstelling. Loopgroep Gieten biedt hardloopsport, waarbij het sociale aspect een belangrijke rol speelt. Naast de wekelijkse trainingen worden er verschillende andere activiteiten aangeboden, zoals gezamenlijke duurlopen (ook met andere verenigingen), de organisatie van bootcamptrainingen, het organiseren van De Drie Meren Cross (onderdeel van het Geopark Crosscircuit) en De Zweedse oriënteringsloop. En eventueel meedoen met lokale hardloopwedstrijden!

 

We trainen ’s winters op verlichte wegen in het dorp en ’s zomers in het Gieterbos (nabij Eexterhalte en/of ’t Nije Hemelriek)

Sportmassage Eext-Gieten

Sportmassage Eext-Gieten, meer info? klik hier

Mededelingen
Hardloop Trainingen

Voor informatie over de training: klik hier

Aanmelden als nieuw lid: klik hier

Bootcamp, algemene informatie en inschrijven

Voor algemene informatie over de Bootcamp: klik hier

 

Bootcamp (april-juli) is volgeboekt. Alvast inschrijven Bootcamp (aug-okt)?: vul het aanmeldformulier in met omschrijving “Bootcamp aug-okt”: klik hier

Bootcamp 2018

Elke dinsdag, vanaf 17 april 2018
Locatie: 't Nije Hemelriekje
Trainer: Jan Vreugdenhil

Rooster:
17 april 19.30 uur
24 april 19.30 uur
1 mei 19.30 uur
8 mei 19.30 uur
15 mei 19.30 uur
22 mei 19.30 uur
29 mei 19.30 uur
5 juni 19.30 uur
12 juni 19.30 uur
19 juni 19.30 uur

Foto's jaarlijkse duurloop 2017
Geopark Hondsrug Cross Circuit
Een prachtig cross circuit in het Geopark De Hondsrug. Geschikt voor beginnende als ervaren hardlopers. Mooie wedstrijden om je conditie in de wintermaanden te verbeteren. Gewoon lekker mee doen! Noteer de data.
  • Cross Circuit Geopark Hondsrug
  • Facebookpagina Loopgroep Gieten
    Sponsoren