Jaarlijkse duurloop Loopgroep 9 december 2018. Gezellige en sportieve ochtend in het Gieterbos

Veel enthousiaste hardlopers vandaag bij de jaarlijkse duurloop van Loopgroep Gieten, in de staatsbossen bij Gieten. Naast deelname van leden van de loopgroep waren er lopers van Runners Stadskanaal, Hunzerunners Annen, Vomos Gasselte, Loopgroep Groningen en Loopgroep SGO uit Gieten. Een leuke combi van gezelligheid en sportiviteit. Er waren rond de 50 lopers die begeleid door Marije, Hillie en Ad of een 10 km duurloop liepen of een 18 km duurloop. Na het lopen even bijpraten met koffie, thee of chocomelk in kiosk Eexterhalte. Bijzonder dank voor de sponsoring van fruit en Gieterkoek door Jumbo Abbas en Bakker Job uit Gieten. Voor herhaling vatbaar!

 

      

Introductie Loopgroep Gieten

Loopgroep Gieten is dé hardloopvereniging van Gieten.

 

Loopgroep Gieten is een gezellige, actieve hardloopvereniging, voor beginnende, ervaren en herintredende hardlopers in de regio in Gieten en omstreken.

De vereniging is in 2011 opgericht en geniet een toenemende belangstelling.  Naast de wekelijkse trainingen worden er verschillende andere activiteiten aangeboden, zoals gezamenlijke duurlopen (ook met andere verenigingen), de organisatie van bootcamptrainingen, het organiseren van De Drie Meren Cross (onderdeel van het Geopark Crosscircuit) en De Zweedse oriënteringsloop. En eventueel meedoen met lokale hardloopwedstrijden!

We trainen ’s winters op verlichte wegen in het dorp en ’s zomers in het Gieterbos (nabij Eexterhalte en/of ’t Nije Hemelriek)

Sportmassage Eext-Gieten

Sportmassage Eext-Gieten, meer info? klik hier

Voedingsadvies Studio-Lijn Gieten

Voedingsadvies, meer info? klik hier

Mededelingen
Hardloop Trainingen

Voor informatie over de training: klik hier

Aanmelden als nieuw lid: klik hier

Bootcamp, algemene informatie en inschrijven

Voor algemene informatie over de Bootcamp: klik hier

 

Bootcamp 2019 voorjaar, start 16 april, aanmelden kan nog: vul het aanmeldformulier in met omschrijving “Bootcamp voorjaar 2019”: klik hier

Bootcamp 2018

Elke dinsdag, vanaf 11 september 2018
Locatie: sportterrein VV Gieten
Trainer: Jan Vreugdenhil

Foto's jaarlijkse duurloop 2017
Geopark Hondsrug Cross Circuit
Een prachtig cross circuit in het Geopark De Hondsrug. Geschikt voor beginnende als ervaren hardlopers. Mooie wedstrijden om je conditie in de wintermaanden te verbeteren. Gewoon lekker mee doen! Noteer de data.
  • Cross Circuit Geopark Hondsrug
  • Facebookpagina Loopgroep Gieten
    Sponsoren