GEANNULEERD Survival uitje 15 september, Loopgroep Gieten

GEANNULEERD Altijd al willen weten hoe het is om in touwen over het water te klimmen? Aan triangels willen slingeren? Of andere behendigheidsoefeningen i.c.m. hardlopen uit willen proberen? Doe dan mee aan de survivalclinic!

Zoals onlangs via WhatsApp werd aangekondigd, wordt er op zaterdag 15 september een uitdagende survivalclinic georganiseerd!
Net als twee jaar geleden, zal Elly Enting (oud-lid van Loopgroep Gieten) ons begeleiden over een mooi parcours in de omgeving van Sleen. Het parcours is zowel geschikt voor beginners- als gevorderden.

Start: 13.30 uur vanaf de parkeerplaats aan de Jongbloedvaart te Sleen.
(+/- 150 m voorbij de manege aan de rechter kant)

Opgeven kan via secretariaat@loopgroepgieten.nl <mailto:secretariaat@loopgroepgieten.n

Introductie Loopgroep Gieten

Loopgroep Gieten is dé hardloopvereniging van Gieten.

 

Loopgroep Gieten is een gezellige, actieve hardloopvereniging, voor beginnende, ervaren en herintredende hardlopers in de regio in Gieten en omstreken.

De vereniging is in 2011 opgericht en geniet een toenemende belangstelling.  Naast de wekelijkse trainingen worden er verschillende andere activiteiten aangeboden, zoals gezamenlijke duurlopen (ook met andere verenigingen), de organisatie van bootcamptrainingen, het organiseren van De Drie Meren Cross (onderdeel van het Geopark Crosscircuit) en De Zweedse oriënteringsloop. En eventueel meedoen met lokale hardloopwedstrijden!

We trainen ’s winters op verlichte wegen in het dorp en ’s zomers in het Gieterbos (nabij Eexterhalte en/of ’t Nije Hemelriek)

Sportmassage Eext-Gieten

Sportmassage Eext-Gieten, meer info? klik hier

Voedingsadvies Studio-Lijn Gieten

Voedingsadvies, meer info? klik hier

Mededelingen
Hardloop Trainingen

Voor informatie over de training: klik hier

Aanmelden als nieuw lid: klik hier

Bootcamp, algemene informatie en inschrijven

Voor algemene informatie over de Bootcamp: klik hier

 

Bootcamp 2018 herfst editie, start 11 september, aanmelden kan nog: vul het aanmeldformulier in met omschrijving “Bootcamp sept-nov”: klik hier

Bootcamp 2018

Elke dinsdag, vanaf 11 september 2018
Locatie: sportterrein VV Gieten
Trainer: Jan Vreugdenhil

Foto's jaarlijkse duurloop 2017
Geopark Hondsrug Cross Circuit
Een prachtig cross circuit in het Geopark De Hondsrug. Geschikt voor beginnende als ervaren hardlopers. Mooie wedstrijden om je conditie in de wintermaanden te verbeteren. Gewoon lekker mee doen! Noteer de data.
  • Cross Circuit Geopark Hondsrug
  • Facebookpagina Loopgroep Gieten
    Sponsoren